Vila moderna cu vedere catre lacul Floreasca

Floreasca
ID: AXVV001

Descriere

Imobil construit la numai cativa metri de Lacul Floreasca, intr-o zona cu un peisaj dominat de copaci.
Avand o suprafata utila de 930 mp si structurat S+D+P+2+3 retras, acesta beneficiaza de suprafete vitrate generoase, punand in valoare paleta cromatica si textura finisajelor, conturand un ambient cald si primitor.
Terenul intreg al proprietatii are o suprafata de 361 mp, iar amprenta imobilului fiind de 235 mp, rezultand un spatiu liber de 126 mp. Proiectul a fost gandit ca locuinta pentru doua familii. Un apartament format din etajele 1, 2 si 3 al imobilului, structurat astfel:
Etajul 3 – o zona de relaxare cu suprafata de 30 mp, 2 grupuri sanitare si sauna. La acest nivel exista 3 terase cu suprafete generoase, dintre care pe una dintre ele este amplasat o cada de tip Jacuzzi.
Etajul 2 – o spatiu deschis cu suprafata de 70 mp, ce a fost amenjat ca zona de zi, bucatarie si dining. Si la acest etaj avem un grup sanitar si o terasa generoasa. Etajul 1 – doua dormitoare, dintre care un dormitor cu suprafata de 38 mp, mobilat cu dresing. Accesul in aceasta parte a imobilului se poate face atat cu ajutorul liftului, cat si pe scara ce face legatura cu toate nivelurile imobilui, mentinad accesul individual.
Cel de al doilea apartament ocupa demisolul inalt si parterul imobilului.
Demisolul – a fost amenjat ca o zona de zi, bucatarie – inchisa cu sticla, pentru a mentine spatialitatea, si alte doua incaperi ce pot fi utilizata ca dormitoare, un grup sanitar si o baie. Tot spatiul beneficiaza de foarte multa lumina, atat prin suprafetele vitrate generoase, cat si cu ajutorul luminatorului.
Parterul – beneficiaza de 3 dormitoare, fiecare cu baia lui. Unul din cele 3 dormitoare are amenajat un dresing. In subsolul imobilului se pot parca 6 autoturisme, iar pentru aceasta se va utiliza liftul auto.
Un aspect foarte important cu privire la acest imobil, este dotarea acestuia cu un sistem “Smart Home” (grile umbrire exterioara actionate electric, storuri interioare actionate electric, iluminat- senzori, control climatizare de la distanta)

Proprietati similare