Vanzare 3 camere Rosetti/Batistei BLOC NOU – finisaje premium

C.A. Rosetti
ID: AXVA35

Descriere

Va prezentam apartamente de 3 camere in zona Batistei, in imobil constructie 2015. Desi pozitionat ultracentral, imobilul dispune de foarte multa liniste, aflandu-se pe o strada adiacenta.

Apartamentul propus, nr. 7, situat la etajul 2/4, este decomandat si extrem de luminos. In suprafata utila de 78.08 mp si terasa de 7.88 mp, se compune din: living cu bucatarie open space, doua dormitoare (cel principal cu baie proprie ventilata natural), baie secundara cu cabina de dus, hol si terasa.

Proiectul arhitectural poarta semnatura unei companii prestigioase pe piata romaneasca, imbinand armonios elemente de piatra, lemn si sticla.

Finisajele sunt de inalta calitate, dintre care mentionez: podea de lemn masiv de stejar, tamplarie de aluminiu cu geam tripan Schuco, obiecte sanitare Gala si Grohe, ceramica Marazzi, terase acoperite cu granit fiamatt, sisteme de umbrire cu rolete exterioare Hunter Douglas, etc.

Incalzirea se face cu ajutorul celor 3 centrale Buderus, de imobil, este mixta pe sistem de ventiloconvectori si radiatoare. In fiecare camera regasim aer conditionat Hitachi, in sistem individual.

Imobilul este construit pe structura de cadre si grinzi de beton armat, cu compartimentari interioare si exterioare din caramida Porotherm.

Din totalul de 13 apartamente mai sunt disponibile urmatoarele 4:

– ap. 7: suprafata utila totala 86 mp, pret 217.000 euro + TVA;
– ap. 5: suprafata utila totala 111mp, pret 265.000 euro + TVA;
– ap. 9: suprafata utila totala 98 mp, pret 276.000 euro + TVA;
– ap. 11: suprafata utila totala 109 mp, pret 275.000 euro + TVA.

Locurile de parcare se pot achizitiona separat la pretul de 17.500 euro + TVA, iar spatiul de depozitare, 11.500 euro + TVA.

*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

Dotari si finisaje

  • Aer Conditionat
  • Bucatarie open-space
  • Centrala imobil
  • Complet finisat
  • Contorizat individual
  • Lift
  • Parchet lemn masiv
  • Usa metalica

Pozitionare pe harta

Transport Metrou: 8 minute   RATB: 2 minute

Proprietati similare