Apartament elegant 3 camere – Ateneu

Bucuresti
ID: AXVA009

Descriere

Axia Development are placerea de a va prezenta un apartament elegant, situat la nivelul 1/5 intr-un imobil proiectat de un inginer de renume.

Apartamentul a fost renovat in totalitate anul trecut cu ajutorul a doi designeri mentinandu-se aerul aristocratic specific zonei, perioadei si desigur, atat instalatia electrica si cat si cea sanitara au fost complet schimbate.

Podeaua de lemn masiv, usile interioare innobilate cu cristal autentic si cea de la intrare, coloanele, toate aceste piese de rezistenta au fost atent restaurate de profesionisti. Grupul sanitar, ce beneficiaza de aerisire naturala, este placat cu piatra naturala, punctul central fiind lavoarul (Azzura – baterie Emmevi) cu oglinda venetiana si cuprinde electrocasnice de noua tehnologie: masina de spalat si uscat rufe, ambele Whirpool (cea de uscat este in condensare cu pompa de caldura).

Bucataria, o bijuterie unicat, este total utlilata si pe deplin determintata sa satisfaca si cele mai solicitante pretentii.

Apartamentul mai dispune de: centrala termica in condensatie Viessmann, 4 aparate de aer conditionat Mitsubishi (electric inverter), cuptor electric cu convectie, multifunctional AEG, plita cu inductie Bosh, masina de spalat vase incorporabila Bosch, frigider si congelator incorporat Bosch, hota profesionala Teka, chiuveta si baterie Shock Mobilier MDF bucatarie si baie pe comanda Mozaic Italia, iar blatul este din piatra naturala (granit).

Apartamentul beneficiaza inclusiv de un balcon in stil frantuzesc si doua boxe la subsol.

Pentru alte detalii si vizionari va stau la dispozitie.
*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

Dotari si finisaje

  • Aer Conditionat
  • Incalzire Centrala
  • Lift
  • Parchet lemn masiv
  • Usa metalica

Pozitionare pe harta

Transport Metrou: 5 minute   RATB: 3 minute

Proprietati similare