Apartament 3 camere de Lux – Zona Kiseleff

Kiseleff
ID: AXVA001

Descriere

Apartamentele propuse sunt situate in ceea ce este probabil cea mai exclusivista zona a Bucurestiului, una care este sinonima cu succesul si grandoarea: zona bulevardului Kiseleff.

Zona este una deosebit de dezirabila si prestigioasa datorita unei confluente de factori ce nu poate fi regasita nicaieri altundeva. Accesul facil catre centrul Bucurestiului sau catre zona de business din nordul capitalei, unitati de invatamant foarte bune, centre medicale de renume, diverse locatii mondene exclusiviste, mijloace de transport, cele mai frumoase parcuri din capitala, anume parcurile Kiseleff si Herastrau sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le ofera aceasta zona.

Un alt punct forte al acestei zone consta in vecinatatile deosebite printre care numaram o paleta larga de cladiri grandioase, de patrimoniu, multe dintre care servesc rolul de ambasade, ministere sau alte astfel de institutii, dar si adevarate repere ale Bucurestiului, precum Palatul Kiseleff, Arcul de Triumf si multe altele. Multe dintre aceste repere pot fi admirate chiar de pe terasele extrem de generoase cu deschidere pe mai multe laturi ale acestor apartamente luxoase de tip penthouse.

Imobilul este unul modern, construit conform unor standarde inalte de calitate si lux, cu parter si 5 etaje, dintre care ultimul este retras. Fiecare etaj este impartit intre 2 sau 3 apartamente, iar termenul de finalizare aproximativ este stabilit pentru luna august 2018. De asemenea imobilul dispune de un subsol amplu, unde se afla locurile subterane de parcare.

Printre finisajele ce vor fi incluse la predarea apartamentului se numara: tamplarie termopan de tip tripan Schuco, usi interioare de lemn masiv marca Nusco, obiecte sanitare Villeroy & Boch, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie marca Wiesmann instalata intr-un spatiu tehnic situat pe casa scarii, ventiloconvectoare si instalatie de aer conditionat performanta marca Daikin instalata, de asemenea, intr-un spatiu tehnic separat, in afara apartamentului.

Apartamentele sunt decomandate si dispun de suprafete generoase, impartite intr-o maniera foarte inteligenta, conceputa pentru a separa zona de zi de zona de seara si pentru a oferi o senzatie de spatiu si confort.

Exista mai multe variante de apartament disponibile, ale caror preturi si suprafete variaza dupa cum urmeaza:

– Parter – Suprafata utila: 121mp, Suprafata terasa: 25mp, Suprafata curte: 45mp, Pret: 438.000 + TVA
– Etaj 1 – Suprafata utila: 105mp, Suprafata terasa: 24mp, Pret: 327.000 Euro + TVA
– Etaj 2 – Suprafata utila: 105mp, Suprafata terasa: 24mp, Pret: 337.000 Euro + TVA
– Etaj 3 – Suprafata utila: 115mp, Suprafata terasa: 27mp, Pret: 379.000 Euro + TVA

Exista posibilitatea achizitionarii a cate 2 locuri de parcare cu sistem de tip Klaus per apartament, la pretul de 15.000 Euro fiecare.

*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

Dotari si finisaje

 • Acces Facil
 • Aer Conditionat
 • Baie utilata
 • Centrala termica proprie
 • Climatizare ventiloconvectoare
 • Complet finisat
 • Contorizat individual
 • Finisaje la alegere
 • Generator
 • Lift
 • Nemobilat
 • Parcare subterana
 • Usa metalica

Pozitionare pe harta

Transport Metrou: 13 minute   RATB: 4 minute

Proprietati similare