3 camere Nerva Traian (metrou) – ideal birou

Nerva Traian
ID: AXVA010

Descriere

Imobilul este situat in zona Nerva Traian-Timpuri Noi, la cateva minute distanta de Piata Unirii, avand in imediata vecinatate numeroase scoli, gradinite, restaurante, centre comerciale si mijloace de transport in comun.

Apartamentul este situat la parterul unui bloc finalizat in 2014, este decomandat si se intinde pe o suprafata utila de 83 mp, impartiti in hol, living, doua dormitoare/birouri, bucatarie inchisa si o baie (venitlata natural).

Se preteaza pentru un sediu de societate, fiind pana in prezent cabinet de avocatura (primul proprietar al apartamentului).

Particularitatea locuintei consta in finisajele si dotarile de o deosebita calitate, precum usile interioare in stil clasic, din lemn masiv cires, parchetul triplu stratificat din lemn de cires brazilian, baia, bucataria si holul placate cu travertin clasic, aer conditionat, centrala termica, telecomanda pentru centrala, detector de gaz, instalatii din cupru, calorifere cu elementi, usa metalica, geamuri tip termopan – culoare maron, fereastra mare dubla la baie, obiecte sanitare de lux in stil clasic + bidet.

Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati telefonic.
*Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

Dotari si finisaje

  • Aer Conditionat
  • Incalzire Centrala
  • Lift
  • Parchet lemn masiv
  • Usa metalica

Pozitionare pe harta

Transport Metrou: 2 minute   RATB: 1 minut

Proprietati similare