Despre noi

Suntem o echipa dinamica si entuziasta construita incepand cu anul 2013, bazata pe experienta acumulata in cei peste 7 ani de activitate in domeniul imobiliar a membrilor echipei.

Ne uneste dorinta de a le oferi tuturor clientilor nostri beneficiile conceptului:

“better place, better life”.

Suntem o companie care se remarca prin atentia si resursele alocate fiecarui client, prin integritate si profesionalism.

De ce AXIA?

expertiza

Expertiza

Echipa noastra detine o experienta bogata si o excelenta cunoastere a practicilor pietei imobiliare. Va ajutam sa economisiti timp si energie prin implicarea totala a echipei noastre.

profesionalism

Profesionalism

Relatia cu clientul nostru necesita cel mai inalt nivel de integritate, de aceea ne-am angajat sa facem ceea ce este corect de fiecare data.

creativitate

Creativitate

Credem ca fiecare client trebuie tratat intr-o maniera personalizata si flexibila, adaptata nevoilor si situatiilor. Atunci cand ne confruntam cu situatii noi, cautam cele mai bune si eficiente solutii.

piata-local

Cunoasterea pietei locale

Bucuresti este casa noastra! Cunoastem aceasta piata si aceasta ne ofera un avantaj atunci cand negociem cu clienti regionali si internationali.

relatia

Relatia personala

Ne dorim sa va simtiti confortabil in preajma membrilor echipei noastre. Pentru noi este important sa va ascultam si sa va intelegem nevoile.

Valori în care credem:

Echipa

Robert Ivan - AXIA

ROBERT IVAN
General Manager

robert.ivan@axia.ro
+40 766 547 477

Catalin Ionescu

CATALIN IONESCU
Commercial Manager

catalin.ionescu@axia.ro
+40 766 367 897

Cristina Fratila

CRISTINA FRATILA
Sales Manager

cristina.fratila@axia.ro
+40 766 481 944

Cariere

Suntem pasionati de ceea ce facem si dornici de a progresa in fiecare zi. Cautam intotdeauna tineri entuziasti, pasionati de real estate.

Daca iti place sa te implici, sa promovezi un nou concept in domeniul imobiliar, sa vii cu idei noi si iti place sa lucrezi intr-un cadru dinamic, atunci alatura-te echipei noastre.

Trimite-ne CV-ul tau la adresa: office@axia.ro